Home Home Tidligere skulpturer Tidligere skulpturer Skulptur fremstilling Skulptur fremstilling Granitskulptur foto Granitskulptur foto Granitskulptur salg Granitskulptur salg

GRANITKUNST.DK ved Henrik Kring Mortensen  Tlf. +49 7558 6359 / 2326 6359

© Granitkunst.dk 2013 Henrik Kring Mortensen Fittingvej 14 6623 Vorbasse  Tlf.: 75 58 63 59  
Delfinen Delle  Ud fra nogle billeder fra et delfinshow på Mallorca, skabte jeg denne ca. 70 cm høje delfin med bølgerne, der slår om dens hale.  Delfinen er som alle mine andre sten hugget i ét stykke granit, selvom det ser ud som om at vandet er fra en helt anden sten.
Hunden Knud   Hunden hedder Knud. Den blev bestilt af en mand, der ville give den til sin kone. Hun var meget glad for den rigtige Knud. Hunden er ca. 90 cm høj over ørerne. Den er lavet efter fotos og en målskitse. Den originale Knud ligger i dag begravet under ”min” Knud på deres terrasse.
Pelle Pingvinen hedder Pelle og blev bestilt af en dame som en gave til mandens 60 års fødselsdag. Den er lavet efter fotos af de bronzepingviner der står i Gothersgade i Fredericia. Der er mange, der har spurgt, hvordan man får den lyse og mørke del sat sammen, men det er én sten. Den er blot behandlet forskelligt, idet den lyse del er meget ru, og den mørke del er slebet og poleret.
Ud/indsigt ”Indsigt/Udsigt” er mest et spørgsmål om man kigger ind eller ud gennem hullet.
Sejl ”Sejl” er inspireret af sejlet på en kinesisk djunke. Den er ens fra begge sider.
Opsving ”Opsving” blev skabt i en periode , hvor Anders Fogh Rasmussen talte meget om et opsving. Jeg mente, at jeg lige så godt kunne lave et.   Både Sejl og Opsving har været antaget på censureret udstilling
Krabben er udformet på en sådan måde, at det ser ud som om den ligger oven på stenen.
Rødspætten former sig på samme naturlige måde om stenen som ”Krabben”. Begge figurer er hugget i samme sten, som den de ligger på. Det er slibningen der gør forskellen.
Fugle Jeg har lavet en del forskellige fugle, pelikaner, papegøjer m.fl. De fleste har jeg bare kaldt ”Fantasifugle”.  
Tidligere skulpturer Tidligere skulpturer